Donderdagavond 7 maart liepen er zo'n 50 belangstellenden het dorpshuis binnen om kennis te nemen van de renovatieplannen van de Lageweg. Midden in de zaal lag een meterslange fotoplattegrond van de Lageweg en Zeedorp waarop het ontwerp te zien was. Om de verkeerssnelheid te verlagen worden verkeersdrempels, groene verkeersremmers voorgesteld. Het trottoir is doorgetrokken vanaf de Langeweg tot Zeedorp en op diverse plaatsen zijn parkeerstroken ingetekend. De vernieuwing van het riool is de aanleiding van deze renovatie. De aanwezige ambtenaren van gemeente Hulst stonden klaar voor tekst en uitleg en bezoekers konden op een formulier hun opmerkingen bijschrijven.

Daarnaast lagen er schetsen om het afgetakelde terrasje tussen Lageweg en Dorpshart opnieuw in te richten. Voors en tegens konden worden opgeschreven en uiteindelijk ook gestemd op het favoriete ontwerp. Met deze input kan de werkgroep verder gaan ontwikkelen.

Ook voor de uitvoering van de Ontmoetingsplek op de hoek van het kerkhof worden mensen gezocht die een 'steentje' willen bijdragen. In Ossenisse en Zeedorp is genoeg te doen!

inloop 7 2 24 small  inloop stemmen 7 3 24