Geweldig! Wat een mooi bedrag is er al bij elkaar gedoneerd voor de Ontmoetingsplek op de hoek van het kerkhof. De teller staat op het moment van schrijven op €2525,-. De gemeente Hulst heeft een prachtige donatie gedaan van €500,-. En ook diverse particulieren gaven al blijk van hun steun met een gift. Dat is bemoedigend.

Deze crowdfunding werkt als volgt; het begrootte bedrag van €3000,- dient binnen 6 weken bij elkaar gebracht te zijn. Dan wordt het vrijgegeven voor het project. Mocht het bedrag niet gehaald zijn, dan word alles terug gestort naar de donateurs en gaat het project niet door. Helpt u nog een beetje mee om ons doel te bereiken? Bij een donatie van €250,- krijgt u een naamplaatje op het bankje. Bij een donatie van €50,- ontvangt u het nieuwste boek van Jan Vantoortelboom. En alle kleine beetjes samen maken één grote.

De vingers van de organisatoren jeuken al om aan de slag te gaan. Wanneer het bedrag binnen is kan daadwerkelijk worden begonnen om deze klus in het voorjaar te realiseren. Het plan is om gebruik te maken van de landelijke NL Doet dagen op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Natuurlijk vraagt de voorbereiding enige tijd, alle materialen moeten worden besteld, bedrijf met stobbefrees ingehuurd, mankracht opgetrommeld, materialen, planning, tekening enzovoorts.

Samen kunnen we deze lelijke hoek van de Dorpsstraat aantrekkelijk maken om te zien én om elkaar te ontmoeten.

Klik hier voor de website van het project.

meter 19 25