Ossenisse doet ook mee met NL Doet. Vrijwel elk jaar steken vrijwilligers de handen uit de mouwen rondom  het dorpshuis Hof ter Nesse. Samen pakken we klussen aan zodat ons Dorpshart er weer spik en span bijligt.

We starten dit jaar zaterdag 11 maart om 10.00 uur en gaan na de lunch nog even door indien nodig.

Misschien heb je het al ondervonden, de picknick bankjes ooit gemaakt door een oud bewoner, zijn erg slecht. Er is dankzij het Oranjefonds budget beschikbaar om te voorzien in hout. Vind jij het leuk om met een paar mensen een bankje in elkaar te zetten? Alle voorbereiding is al gedaan, dus dat moet vast lukken.
Daarnaast is er weer heel veel te snoeien en knippen, te rooien en te planten.
Natuurlijk wordt er weer gezorgd voor koffie of thee en voor de harde werkers is de lunch altijd een heel gezellig moment. Kom zeker even langs en doe wat je kunt.
Het is fijn als je je even opgeeft, dan weten wij hoeveel  handen en hoeveel monden er zijn.
Dat kan door te bellen naar Arga 0640518393 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wist je dat wij bij het Oranjefonds subsidie ontvangen voor dit project? Het is leuk als je je ook nog even wilt inschrijven op hun website. Dan zien zij dat dit evenement breed gedragen wordt in Ossenisse.
https://www.nldoet.nl/activiteit/bankjes-dorpsplein-ossenisse#block-projectsubscribe
Alvast hartelijk dank.

nldoet 2023small

namens werkgroep Dorpshart.