Nieuwsbrief van 14 mei 2018

Kern met Pit                                    

 

Help je Ossenisse de landelijke prijs te winnen?

Stem op Dorpshart Ossenisse!

Ongetwijfeld weet je dat Ossenisse de regionale prijs won van 'Kern met Pit'. Dit nieuws stond in de lokale kranten en werd breed gedeeld via social media. De prijs wonnen we voor het samen realiseren van ons gemeenschappelijke dorpsplein. Het winnen van de prijs vierden we met een geslaagde 'pizzaparty' voor alle dorpsgenoten.

Breng je stem uit!

Nu dingen wij als Ossenisse, samen met de winnaar van elke andere Nederlandse provincie, mee naar de landelijke prijs. Door jouw stem uit te brengen maakt Ossenisse meer kans om de geldprijs van €1000,- tot €3000,- binnen te slepen. Dit kun je als volgt doen:

Breng jou stem uit op ons project Dorpshart Ossenisse voor 31 mei.
Hier kun je ook het leuke filmpje bekijken van ons Dorpshart.

 

Vraag je ook anderen te stemmen op ons?

Wil je vragen aan jouw gezinsleden, familie en bekenden om te stemmen op ons project? Hoe meer stemmen wij als Ossenisse krijgen, hoe groter de kans is dat wij de ‘Gouden Pit’ winnen. Dank je wel alvast!

 

Ga je mee naar de finale in Amersfoort?                                    

Met de bus naar het festival ‘We doen het samen’

Zaterdag 9 juni is de finale van de wedstrijd op het festival 'We doen het samen' in Amersfoort. Tijdens dit festival presenteert elke provincie zijn project. Daarnaast zijn er lezingen en workshops die dag. Kijk voor meer informatie even op de website www.wedoenhetsamen.nu

Zeeuwse babbels en babbelaars

Stadsomroeper Jan Rubbens gaat met ons mee naar Amersfoort. Hij zal met zijn Zeeuwse babbels en babbelaars aandacht trekken voor ons project. Het zou toch geweldig zijn, als er een enthousiaste groep Snissenjèrs meegaat om ons project een gezicht te geven.

Meld je aan en ga mee!

Graag horen we graag of je zin en tijd hebt om deze dag gezellig mee te gaan. Voor entree, vervoer, een hapje en drankje zorgen wij. En na afloop gaan we, mét of zonder trofee, samen eten.
Om 08:30 uur vertrekken we met een bus vanuit Ossenisse. Rond de klok van 17:00 uur stappen we in Amersfoort weer in de bus. Onderweg naar huis stoppen we bij een restaurant om gezellig samen te eten.

Heb je zin om te helpen dit uitje te organiseren? Jou hulp is welkom.      


Ga je ook mee? Meld je voor 1 juni aan bij Ineke Elbers via het telefoonnummer 06 5184 6830 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kijk ook eens op de openbaar toegankelijke facebook pagina’s van Dorpsraad Ossenisse-zeedorp, Dorpshart Ossenisse en Snis onderlinge communicatie.