Het dorpshuis en de dorpsraad hebben op 16 juni 2014 gezamenlijk een inloopavond georganiseerd om op een aantal lopende kwesties toelichting te kunnen geven en reacties te ontvangen.

Op de georganiseerde inloopavond is er meegedacht over de plaats van de Veoliabus, over het plaatsen van de verlichtingspunten van het dorpshart en de speeltoestellen van Dow. Bij d’Ossekoppenloop werd druk gesproken over de organisatie. Ook zijn er mensen bereid gevonden de opening van het dorpshart te organiseren.

Bushalte

De dorpsraad zal aan Veolia voorstellen de bushalte te verplaatsen naar de parkeerplaats aan de lageweg ter hoogte van de Glasbak en Plastic-container (westelijk van de ingang van het speelveld / park). Op deze plek stan zelden auto´s geparkeerd en is er minder hinder voor het verkeer op de lageweg / kipstraat.

Verlichting

Hierbij de op de inloopavond ter inzage gelegen kaart (pdf) met daarop aangegeven de lichtpunten voor in het Dorpshart. Deze verlichting zal voorzien worden van een tijdsschakelaar zodat deze verlichting niet de hele nacht aanblijft.

 

Speeltoestellen

Ook op de bovenstaande kaart staan de bestelde speeltoestellen ingetekend. Het betreft een tafeltennistafel, een pannaveldje en een basket/doel combinatie. Deze zullen allemaal op de verharding worden geplaatst, nog voor het dorpsfeest weekend.

TafeltennistafelPanna veldjebasket doel combi

 

D´Ossekoppen (trim & wandel)loop

Op de inloopavond was ook de organisatie van de D´Ossekoppen (trim & wandel)loop in vergadering. Meer hierover leest u in de Snisser (Juli 2014).

Opening dorpshart 1e fase

Een aantal mensen is gestart met het opzetten van de openingsfestiviteit rondom de eerste fase van het Dorpshart. Ondertussen is er al een uitnodiging klaar: uitnodiging (pdf)