Ossenisse Zeedorp schets 2021

Met het project ‘Versterk de Scheldekust’ willen gemeente Hulst en Grenspark Groot Saeftinghe, samen met de bewoners van de streek, de Westerscheldekust verder ontwikkelen. In maart en april 2021 staan daar online bijeenkomsten voor gepland.

Bedoeling is om van de kustlijn een aaneenschakeling van interessante plekken te maken met de verschillende dorpen als ‘ankerplaatsen’. Een route die beleefd kan worden door inwoners, recreanten en toeristen, die een economische en toeristische impuls geeft aan de regio maar ook de leefbaarheid ten goede moet komen.

Nu willen we volgende stap zetten: het verder verfijnen, versterken en uitbouwen van de plannen. Hiervoor organiseren we in maart en april online, interactieve bijeenkomsten per dorp. We willen met de streekholders opnieuw in gesprek om de schetsen nog eens te bekijken en te verfijnen.

Wij nodigen u graag uit om mee te doen. Ook als u eerder niet heeft meegedacht, bent u meer dan welkom om alsnog aan te haken tijdens deze verfijningssessies. U bent van harte welkom!

Datum voor Ossenisse: Woensdag 24 maart om 19:00 uur - Ossenisse/Zeedorp
Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef hierbij aan voor welk(e) dorp(en) u zich inschrijft. Verdere informatie volgt dan later via het e-mailadres waarmee u uw aanmelding verstuurt.

Voor het hele artikel, klik op de link hieronder.

https://www.grenspark-groot-saeftinghe.eu/projecten+en+initiatieven/1763391.aspx?t=Project-versterk-de-Scheldekust&fbclid=IwAR3jUYniwbqRI_qQAjZS_KBP81_L1LgBoGxEIswMxUKNGHzPgwZURUttm8M