Om de volgende fase van het project resort Knuitershoek samen transparant en open in te gaan vraagt de gemeente de bewoners van Ossenisse en Zeedorp om samen met gemeente en de projectontwikkelaar het gesprek aan te gaan.

Punten die bijvoorbeeld ter sprake kunnen komen zijn verkeersveiligheid, betrokkenheid , verbondenheid inwoners van het dorp en het resort, het beeld van het park en wat we voor elkaar hierin gaan betekenen.

 De antwoorden van de gemeente op de aangeboden zienswijzen kunt u hier lezen, ter voorbereiding op deze avond. (laden van document kan even duren) Volledige documentatie vind u onder deze link (Google drive)

 We willen benadrukken dat kritische vragen gesteld mogen worden, maar er word ook gevraagd in kansen te denken en niet in problemen te blijven hangen.

 Dit is een mogelijkheid voor ons dorp om een tegenprestatie te vragen van de gemeente en projectontwikkelaar.

Vanuit gemeente en projectontwikkelaar geeft het de mogelijkheid om het vertrouwen van onze gemeenschap voor zich te winnen zodat we vooruitgang van onze regio een boost kunnen geven: voor inwoner en recreant!

 

Dus vind wat tijd in de drukke agenda om aanwezig te zijn op maandag 20 November 20:15-22:00 in grote zaal dorpshuis Hof ter Nesse in Ossenisse.

Bibliotheek 1 van 1 6