Graag informeren we u over de ontwikkelingen rondom de bezwaren tegen te bouwen 27 woningen van Resort Knuitershoek.

Afgelopen weken zijn er vragen gesteld in de ‘commissie ruimte’ en is er inspraak geweest in de ‘commissie samenleving’. Daarnaast is er door de actiegroep Resort Knuitershoek een zienswijze opgesteld om de gemeente Hulst nog eens aan de tand te voelen op rechtmatigheid en impact op onze omgeving bij deze tweede fase van het bouwproject.

We kunnen als dorpsraad niet ieders gevoel in deze zaak behartigen. Wel kunnen we de actiegroep platform bieden om hun zienswijze te verspreiden voor bewoners die graag in actie willen komen.

Een aantal leden van de actiegroep zullen hiermee langs de deuren gaan bij mensen die weinig gebruik van internet maken. De mensen die tijdens de bijeenkomst hun e-mailadres hebben achtergelaten ontvangen deze in de inbox. Verder zal de zienswijze ook via de website en facebook kunnen worden gedownload.

Met dit concept heeft iedereen de mogelijkheid om de zienswijze desgewenst persoonlijk aan te passen en voor 6 juli in te dienen bij de gemeente. Hoe en waar dit kan staat omschreven in de brief.

Door inzet van de actiegroep en door het indienen van zoveel mogelijk zienswijzen, kan de gemeente niet anders dan nog eens goed kijken of de besluiten die in het verleden zijn genomen nog wel passen in deze tijd.

Klik op deze link om de zienswijze te downloaden op uw apparaat.
Deze pdf kunt u kopieren en plakken in een tekstbestand zoals Word.

dorpsraadlogo