Gisterenavond, dinsdag 13 juni, was de inloopavond druk bezocht, ruim 50 mensen hebben meegedacht in het opstellen van argumenten. Deze kunnen gebruikt worden in een zienswijze die zal worden ingediend bij de gemeente Hulst, tegen het ontwerpbesluit Knuitershoek fase 2.

Gezamenlijk hebben we het ontwerpbesluit van de gemeente doorgenomen en aan de hand van de rondvraag daarna kwamen een aantal sterke argumenten naar voren, zoals bijvoorbeeld de authenticiteit van Zeedorp die wordt aangetast en de te verwachten toename van verkeer. Ter sprake is gekomen dat het goed is om juridische hulp in te schakelen om de procedures te laten controleren op eventuele fouten.

Met een groepje mensen zal er een standaard zienswijze worden opgesteld. Deze verspreiden we zo snel mogelijk digitaal maar we zullen ook huis aan huis persoonlijk met bewoners deze zienswijze ter ondertekening aanbieden.
Hierna worden deze aangeboden bij de gemeente Hulst. Mocht je zelf een zienswijze willen indienen moedigen we dat vooral aan. Hierbij is het belangrijk om vooral volledige naam en emailadres te vermelden.
Voor 11 juli moeten de zienswijzen zijn ingediend bij de gemeente, waarna er een besluit zal volgen. Hierna is er opnieuw de mogelijkheid om over dit besluit een zienswijze in te dienen.

Alle informatie over de documenten m.b.t. Resort Knuitershoek zijn te vinden op https://drive.google.com/drive/folders/1fvwv3SaWqgT3RxpjZEO1lOPGJahY9oN-

Gezien de grote betrokkenheid zal de dorpsraad met een aantal bewoners deze actie verder vorm gaan geven.

Als u vragen heeft kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

inloop zienswijze knuitershoek 6 23 small