Inspraak tegen uitbreiding Resort Knuitershoek op dinsdag 13 juni van 19.30 - 21.00 uur in Hof ter Nesse


Een aantal bewoners van Ossenisse-Zeedorp heeft grote zorgen bij de uitbreiding van het huidige resort Knuitershoek. De grond die onlangs is aangekocht zal zorgen voor een uitbreiding tot wel 50 (grote) vakantiewoningen. Samen met de Dorpsraad willen we kijken of er een front gevormd kan worden tegen deze uitbreiding die net is goedgekeurd door de gemeente Hulst.


• Overlast: We verwachten grote overlast op de huidige infrastructuur, door de toename van het aantal bewoners van onze streek. Dit geldt voor verkeer, maar ook de riool en nuts voorzieningen.
• Milieubelasting: Hoe is het mogelijk dat met de huidige regelgeving en problemen op het gebied van stikstofuitstoot en natuur toegestaan wordt dat er zulke vakantiewoningen worden gebouwd..
• Landschappelijke waarde: De focus van Versterk de Westerschelde ligt op rustiek en buitendijks toerisme, binnendijks is er nog niet veel geregeld.
• Verstoring lokale economie: We zien graag betaalbare woningbouw voor onze kinderen en ouderen. Dit project lijkt te drukken op het realiseren van deze behoefte.
En zo is er nog een aantal zaken waar we onze vraagtekens bij zetten.


Tijdens de inloopavond staat er een aantal mensen klaar om uw vragen te beantwoorden, uw argumenten voor en tegen te noteren die verwerkt zullen worden in een bezwaar vanuit de Dorpsraad namens de bevolking Ossenisse en Zeedorp. Uw mening telt!


De termijn van 6 weken is afgelopen 25 mei ingegaan. We willen u vragen mee te doen.
Op de inloopavond zal er de mogelijkheid zijn om een kant-en-klaar bezwaarschrift te ondertekenen. Daarbij geldt dat kwantiteit naast kwaliteit kan zorgen dat de gemeente moet luisteren naar onze bezwaren en bedenkingen.Deze zullen dan door de leden van de actiegroep stuk voor stuk worden aangeboden bij de gemeente.

Wij hebben uw hulp nodig om goede argumenten te vormen tegen deze uitbreiding; Laat van u horen!


Vragen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Informatie over het project: https://www.hubresortsverkoop.nl/knuitershoek

Informatie van de gemeente Hulst scan de code: QR gemeente hulst

dorpsraadlogo