De Dorpsraad nodigt u van harte uit om een gratis webinar bij te wonen op 22 maart 2023 in dorpshuis Hof ter Nesse.

ZMf geeft gratis training procesbegeleider voor het opstarten van buurtinitiatieven.
Wil je met je buurtgenoten aan de slag om energie te besparen? Maar heb je een zetje nodig om te beginnen, of heb je hulp nodig om een concrete actie te kunnen uitvoeren? Meld je dan aan voor de training van de Participatiecoalitie. In Zeeland is de ZMf de trekker van de training en werkt nauw samen met Zeeland Bruist. Wil jij de 'buurtverbinder' zijn, volg dan gratis de 3 landelijke online webinars 'Samen Verduurzamen'. Je leert hier o.a. hoe je een buurt initiatief opstart en hoe je een gezamenlijke actie kan uitvoeren. Bijvoorbeeld hoe je slim collectief inkopen organiseert. De startdatum van het eerste webinar is woensdag 22 maart 2023 van 20.00 tot 21.00 uur. Daarnaast zijn er ook 3 lokale meet ups gedurende het jaar in Zeeland om te netwerken met andere 'buurtverbinders' en kennis uit te wisselen. Ook staan we voor je klaar om je te begeleiden bij acties in een straat, buurt of dorp van de start tot de uitvoering. Ook is er budget voor bijvoorbeeld een buurtborrel, rooktest of warmtescan om je initiatief een kickstart te geven. Meer weten, klik hier Zeeuwse Milieufederatie (spits-online.com)

Uitgebreide informatie is te vinden op onze website: Gratis training opstarten buurtinitiatieven energie besparen (zmf.nl)

Opgeven om dit webinar bij te wonen in Hof ter Nesse kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het zal om 20.00 uur beginnen en om 21.00 uur afgelopen zijn. De locatie is de bovenzaal van het dorpshuis.

Graag zien we u daar.

zmf webinar