de Werkgroep Groeiactiviteiten en café 't schallemaaj en de Dorpskeuken hebben dit jaar de handen in één geslagen en een leuk feest voorbereidt voor alle bewoner van Ossenisse en Zeedorp.

Dit wordt gehouden op zaterdag 24 augustus. Dit keer niet op het terrein van Hof ter Nesse maar bij ‘t Schallemaaj.

Alvast een voorproefje van de dag:
Samen een mooie fietstocht fietsen die zo’n 15 km lang zal zijn en voert langs een stopplaats waar je een versnapering kunt kopen. Daarna verzorgt Fanfare Vrijheid Eendracht uit Lamswaarde een enthousiast muzikaal optreden. En ’s middags is er een leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden. Tegen 17:30 uur gaat de barbecue aan en kunnen we gezellig samen aan tafel. ’s Avonds is er een uniek optreden van Koor de Hoge Noo(d)t o.l.v. dorpsgenoot Sonja Broekaart.

De leden van de werkgroep Groeiactiviteiten komen weer bij u langs om te informeren of u meedoet en mee-eet die dag. Ze hebben hiervoor het weekend van 9-11 augustus gepland. Verdere informatie vindt u in de flyer of op deze pagina.

OPGEVEN voor de BBQ: €15,- p.p. €7,50 p. kind tot 13 jaar
kan van 9 tot 12 augustus. wij komen langs de deur, zorgt u voor contant geld?
Of brengt een envelop met geld en uw namen voor 17 augustus bij Ineke Elbers, Grintweg naar Hontenisse 10. Graag horen we of u vlees, vis of vegetarisch eet, of we met voedings adviezen rekening moeten houden.

INSCHRIJVEN voor de fietstocht: gratis
kan om 13:30 u bij cafe 't Schallemaaj. Neem wat contant geld mee als u bij de tussenstop een drankje wilt kopen.

Update 18-8-2019
Geweldig, bijna 90 mensen zich hebben zich opgegeven voor de BBQ! Met de mooie weersvoorspellingen in het vooruitzicht beloofd het zaterdag een fantastische dag te worden.
Zin om mee te fietsen? Zorg dan dat je present bent om 13:30u bij ‘t Schallemaaj. Denk aan regenkleding (vast niet nodig), geld en je fiets.

En om 16:30 u .........komt Sonja Broekaart een superleuke workshop geven voor de jeugd. Iedereen mag meedoen. Dat dat gaat cool klinken is natuurlijk geen vraag.
Tot zaterdag

flyer zomerfeest 2019 final