St. Snisse Dorpsfeest

snisse dorpsfeest logoIn 2007 was er voor de eerste keer het Snisse dorpsfeest. Sindsdien is er ieder jaar een vervolg geweest. We hebben gekozen om dit feest tijdens de kermisdagen te laten plaats vinden. De activiteiten die al jaren met de kermisdagen plaats vonden werden aangevuld met allerlei andere activiteiten. Intussen staan barbecue, volleybaltoernooi vast op het programma. Ieder jaar omlijsten verschillende muziekkanten het programma. Ook voor de kinderen is er steeds een programma en ieder jaar een echte draaimolen en een springkussen.

 

Hang jij ook de vlag uit? Iedereen mag zien dat Ossenisse in feeststemming is.

Alle voorbereidingen zijn in volle gang, dat beloofd wat voor zaterdag.
Heb je een handje vrij om te helpen bij het klaarzetten, kom dan gerust om 11:00 uur naar 't Schallemaaj.

sport spel hveNa de fietstocht (foto speurtocht) kunnen we genieten van de Fanfare Vrijheid Eendracht en de kinderen kunnen allerlei spellen spelen op het plein bij het dorpshuis. Hulst voor Elkaar heeft leuke sport attributen ter beschikking gesteld. Heb je zin om even lekker een competitie aan te gaan, kom naar het plein vanaf half vier.

Vergeet niet om om 16:30 naar de workshop te komen met Sonja bij 't Schallemaaj!

Na de BBQ, waarvoor zich maar liefst 98 personen opgaven, hebben we de primeur om het eerste optreden van Snisser zangkoor 'De Hoge Noo(d)t' bij te wonen.Iedereen is van harte welkom om langs te komen en een drankje te nemen en of mee te doen.

We hopen op een fantastische gezellige dag met alle bewoners van Ossenisse-Zeedorp.

 

 

de Werkgroep Groeiactiviteiten en café 't schallemaaj en de Dorpskeuken hebben dit jaar de handen in één geslagen en een leuk feest voorbereidt voor alle bewoner van Ossenisse en Zeedorp.

Dit wordt gehouden op zaterdag 24 augustus. Dit keer niet op het terrein van Hof ter Nesse maar bij ‘t Schallemaaj.

Alvast een voorproefje van de dag:
Samen een mooie fietstocht fietsen die zo’n 15 km lang zal zijn en voert langs een stopplaats waar je een versnapering kunt kopen. Daarna verzorgt Fanfare Vrijheid Eendracht uit Lamswaarde een enthousiast muzikaal optreden. En ’s middags is er een leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden. Tegen 17:30 uur gaat de barbecue aan en kunnen we gezellig samen aan tafel. ’s Avonds is er een uniek optreden van Koor de Hoge Noo(d)t o.l.v. dorpsgenoot Sonja Broekaart.

De leden van de werkgroep Groeiactiviteiten komen weer bij u langs om te informeren of u meedoet en mee-eet die dag. Ze hebben hiervoor het weekend van 9-11 augustus gepland. Verdere informatie vindt u in de flyer of op deze pagina.

OPGEVEN voor de BBQ: €15,- p.p. €7,50 p. kind tot 13 jaar
kan van 9 tot 12 augustus. wij komen langs de deur, zorgt u voor contant geld?
Of brengt een envelop met geld en uw namen voor 17 augustus bij Ineke Elbers, Grintweg naar Hontenisse 10. Graag horen we of u vlees, vis of vegetarisch eet, of we met voedings adviezen rekening moeten houden.

INSCHRIJVEN voor de fietstocht: gratis
kan om 13:30 u bij cafe 't Schallemaaj. Neem wat contant geld mee als u bij de tussenstop een drankje wilt kopen.

Update 18-8-2019
Geweldig, bijna 90 mensen zich hebben zich opgegeven voor de BBQ! Met de mooie weersvoorspellingen in het vooruitzicht beloofd het zaterdag een fantastische dag te worden.
Zin om mee te fietsen? Zorg dan dat je present bent om 13:30u bij ‘t Schallemaaj. Denk aan regenkleding (vast niet nodig), geld en je fiets.

En om 16:30 u .........komt Sonja Broekaart een superleuke workshop geven voor de jeugd. Iedereen mag meedoen. Dat dat gaat cool klinken is natuurlijk geen vraag.
Tot zaterdag

flyer zomerfeest 2019 final

 

Op dit moment is er alle ruimte voor nieuwe initiatieven voor het Snisse Dorpsfeest. Heb jij leuke ideeën om een mooi feest te organiseren met en voor het dorp? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Sinds 2018 is de stichting van het Snisse Dorpsfeest opgeheven. Jammer, maar dat biedt kansen voor andere ideeën, nieuwe samenwerkingen om een leuk feest te bouwen.

 

Programma van het Snisse Dorpsfeest `Safari`

Zaterdag 10 augustus

  • 15:00 - 21:30 Muziek, Springkussen, loten verkoop.
  • 18:00 - 21:30 Barbecue*
  • 21:30 - 01:00 Prijsuitreiking loterij & Stokkenvangspel: Wilde Dieren

Zondag 11 augustus