Zoals elk jaar is er op paaszaterdag zet Artuin zijn deuren wijd open. Op het erf en in de oude schuur is van alles te koop. Van rommelmarktspulletjes tot tuinplantjes, tuinhout, vijverpompen, antiworteldoek, biologische en universele potgrond, drainagegoten, bamboestokken en nog veel meer. Helaas hebben dit jaar geen moestuinplanten. Wel gaat het stalletje 'Het Kabinet' 8 april weer open met heerlijke eerlijke home-made producten en lekkere eitjes.

Natuurlijk staan Henk en Arga Moree ook klaar om advies te geven over jullie tuin. Kom even kennismaken, misschien kunnen ze iets betekenen. Zij geven deze dag 10% korting weg op tuinontwerpen, tuinplanten (op bestelling) en nieuwe materialen. Kom dus even een waardebon halen.

Leuk om eens lekker te struinen in ons dorp. Artuin kun je vinden aan de Dorpsstraat 13 te Ossenisse. De verkoop is van 10 tot 15 uur.

verkoop artuin 2023 small visitekaartje artuin

 

De lekkerste burger haal je bij De Bakker Bakt, een cateringbedrijf onder enthousiast beheer van Koen en Bernita de Bakker.
Deze zaterdag 8 april serveren zij een luxe hamburger, zelf gemaakt met heerlijke home-made garnering op een knapperig broodje.
Natuurlijk staan zij ook klaar om advies te geven over al uw catering wensen.
Kom gezellig langs bij Lageweg 19 te Ossenisse.

big bakker bakkerbakt