Alle ondernemers die meedoen met de Stoep&schuur verkoop op een rij.

 

visitekaartje artuin Artuin houdt open dag, kom kijken bij tuinontwerper Arga en de vele materialen die zij verkopen. De oude schuur is toegankelijk en daar is van alles te koop. Er is rommelmarkt, maar ook tuinartikelen, tuinplanten, tomatenplanten, paprikaplanten, aardbeienplanten en nog veel meer, zijn te koop. Wij bieden zoals elk jaar heerlijke en eerlijke home-made producten aan van eigen kweek of uit de regio, onbespoten en met minder suiker! Kom zeker even proeven.
Nu ook te koop: waterkefir startset. Maak je eigen probiotica drank.
Van 10 - 15:00 uur welkom op Dorpsstraat 13 4589 KP Ossenisse.
Voor meer info bel: 0114 682024 en neem een kijkje op www.artuin.com.


schallemaaj

 
café 't Schallemaaj  is dé place to be als je van boeken, platen, muziek en lekker eten houd! See heeft de heerlijkste gerechten vers uit de keuken, en Lenno zorgt als gastheer voor de ambiance. Wil je boeken of platen verkopen in het café? Bel even naar Lenno: 06 4637 4215

schallemaaj.weebly.com

 


boerderij onderstebovenBoerderij Ondersteboven houdt open dag tijdens de Stoep & Schuur verkoop op zaterdag 11 april aanstaande. Op deze dag opent het jaarlijkse terras seizoen van Boerderij Ondersteboven. Tijdens de open dag kun je een kijkje nemen in de B&B, de ontbijtruimte (voormalige kalverstal), de huiskamer (de voormalige stierenstal) en is de schuur de moeite waard om te komen bekijken. In de schuur is gedurende de laatste jaren een keur aan oude gereedschappen tentoongesteld; een aantal zijn ook te koop. Ook de voormalige garage (ons winkeltje) is open, waar naast huttentut van Jos Heerkens van Zeedorp ook bijvoorbeeld honing van de bijenkwekerij Kreverhille te koop is en in het seizoen diverse tuingroenten. Natuurlijk hebben we die dag ook onze overheerlijke taarten beschikbaar bij het genot van een kopje koffie/thee. Kom gewoon gezellig langs!  
Van 10 - 17:30 uur welkom op Westdijk 1 4589 RR Ossenisse.
Ons terras is van Pasen tot en met het eerste weekend van Oktober (bij mooi weer) altijd open op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot omstreeks 17.30 uur. Voor groepen van minimaal 6 personen zijn we open op aanvraag. Voor meer info bel: 0031 (0) 62459817 of kijk op onze website www.boerderijondersteboven.nl


Holy Spiritus 2020 logo oranje
The Holy Spiritus
staat deze zaterdag met haar bijzondere dranken in de voormalige kerk van Ossenisse. Deze unieke brouwerij maakt haar eigen honingwijn, ciders, distilaten, likeuren....... Kom een slokje proeven en neem een uniek cadeautje mee.
De brouwers: "Onze dranken zijn stuk voor stuk unieke creaties. Bedacht in de diepste en verlaten krochten van The Holy Spiritus brouwerij. En als je geboren wordt in een oude kerk kan het eigenlijk niet anders dan dat je puur en bijzonder bent."
Kijk voor meer informatie op de website www.theholyspiritus.com

 

verdurmen

 

Bij boerderij Verdurmen ben je van harte welkom om op het bedrijf te kijken. Fam Verdurmen verkoopt verse scharreleieren, knolselderij en aardappels van eigen teelt. De prachtige gerestaureerde Ford trekker kun je bewonderen. Daarmee wonnen zij de race om een gratis restauratie van hun geliefde Ford. Blijf gerust even hangen op het terrasje waar je wat kunt gebruiken.

 


 

Bakker Bakt uit Ossenisse


babbelaarbakker ac vpoeijer

 

De Zeeuwse Roomboterbabbelaar bakker
Adrie van Poeijer geeft een demonstratie ter plaatse hoe hij op ambachtelijke wijze babbelaars maakt.
Echt een Zeeuwse lekkernij.

 


sint elooi broches

Werkplaats Sint Elooi - Edelsmid staat met zijn prachtige handgemaakte unieke sieraden bij Artuin in de oude boerenschuur. Kijk hoe Phillipe van de Velde dit fijne handwerk uitvoert en bewonder de collectie ter plaatse.
Ga voor meer info naar www.elooi.eu

 


Huisstijl Corpus Gezondheidspraktijk Corpus Mentis is aanwezig met meerdere medicinale honingsoorten en immuun versterkende bijenproducten uit eigen imkerij. Je kunt deze dag proeven van de verschillende honingsoorten en kennis maken met propolis, een natuurlijk antibioticum of stuifmeelpollen, het hooikoortswerend superfood. Maar ook koninginnegelei, de voeding die een bijtjeskoningin haar hele leven eet en ervoor zorgt dat ze meer dan 2000 eitjes per dag legt, en bij vrouwen zorgt dat de hormoonspiegel stabiel blijft, met andere woorden geen last van overgangsklachten. Daarnaast zijn er nog meer Apitherapeutische producten verkrijgbaar die helpen het lichaam gezond en vitaal te houden. Mirjam is Naturopaat van opleiding met als passie de bijtjes en de geneeskrachtige werking van bijenproducten die worden verwerkt in de huis eigen Apitheek in haar praktijk in Walsoorden. Kom gezellig langs bij de stand en proef van de honing en andere bijenproducten, of neem voor meer informatie een kijkje op www.gezondheidspraktijkcorpusmentis.com


ecohoeve denoudekastanje

Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ is gespecialiseerd in het kweken van bijzondere en vergeten groenten, kruiden en kleinfruit. Op een kleinschalige en ecologisch verantwoorde manier kweken we minder courante groenten die absoluut een plaats verdienen in je moestuin en op je bord. Op de markt in Ossenisse worden planten, struiken en bomen aangeboden in pot of kluit. www.denoudekastanje.be

 


deburenzuiddorpe logo

De Buren uit Zuiddorpe bakt heerlijk zuurdesembrood, quiches, muffins en meer. Met een echte winkel in het dorp proberen zij de gemeenschap te verbinden. "We bakken brood met desem, we bereiden maaltijden met regionale ingrediënten en willen gewoon terug naar het praatje bij de bakker en een lekkere gezonde maaltijd bij De Buren ..." Kom 11 april in Ossenisse genieten van een stukje quiche of een kommetje soep en neem gelijk een ambachtelijk broodje mee!
Kijk voor meer informatie op www.deburenzuiddorpe.nl


Plezier met glas Marijke Brouwer werkt met Tiffany, glas in lood, gevormt in lampen, ramen, sieraden en meer.


Snoep en suikerspinnen


meulekar logo

De Meulekar met molengemalen meel en samengestelde bakmixen. Tina de Cock is vierdegeneratie molenaarsdochter en staat achter haar product met kennis van zaken. Net zoals haar voorouders dat deden met paard en molenkar, levert Tina nog steeds meel aan De Buren Zuiddorpe, Markt4 en de Buurderij Graauw. De kar heeft plaatsgemaakt voor modern vervoer, maar de naam van het bedrijf herinnert aan de oude meulekar. Meel van de Meulekar wordt o.a. gemalen op de molen van Kloosterzande, een echt streekproduct dus!

 


tsnaoi kaas

 

Huisbereide kaasjes uit Lamswaarde, met liefde gemaakt. 't Snaoi is een ambachtelijke kaasmakerij en hobbybrouwer waar workshops kaas maken worden gegeven. 't Snaoi maakt harde boeren kazen van rauwe koemelk en zachte roomkazen met verse kruiden of noten. Ook van geitenmelk worden heerlijke kaasjes gemaakt.   Kijk voor meer informatie op de website van 't Snaoi: www.tsnaoi.nl

 


Sliertemie


Zeeuws Abdijbier


Stichting Máscura


cockie pijlman oriflame

 

 

Oryflame adviseuse Cockie Pijlman staat op de braderie met verzorgingsproducten van Oriflame. Zij adviseert de beste producten voor u om goed voor de dag te komen en brengt haar assortiment mee. Ze is te bereiken op 0637478113 of via haar emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


jolandas kaarten

 

Jolanda's kaarten zijn persoonlijk en met de hand gemaakt. Echt een bijzondere attentie dus om te versturen bij een bijzondere gelegenheid. Kaarten kunnen ook in opdracht worden gemaakt. Kom even langs bij haar kraam op de braderie. Je kunt haar bereiken via 0620773315

 

 


Jos Heerkens kruiden


uw bedrijf hier?