Ossenisse in beweging

                                     

Kom in beweging..

We starten 'Ossenisse in beweging' op woensdag 6 oktober bij Hof ter Nesse om 10.00 uur.

Wat gaan we doen?
Wekelijks 30 minuten matig intensief bewegen naar eigen vermogen onder begeleiding van een sportcoach. Dat betekent dat je tijdens het bewegen een verhoogde hartslag hebt maar nog wel een gesprek kunt voeren met je buurtbewoners. Op latere leeftijd helpt bewegen om onze botten groot en sterk te houden en je mobiel te houden. Wist je dat het ook meer energie geeft, conditie verbetert, je beter slaapt, de kans op hoge bloeddruk vermindert en je lichaamsgewicht op peil houd?

Allemaal voordelen dus in je eigen buurt onder begeleiding van Hulst voor Elkaar. We zien elkaar op de 1ste gratis les op 6 oktober.
Opgeven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beweegles 21

Komende woensdag 20 mei mag er om 10 uur weer buiten worden gesport onder begeleiding. De sportcoaches van Hulst voor Elkaar zorgen voor een gezond uurtje beweging voor alle leeftijden. Op het ruime plein kan iedereen op 1.5 meter met een gerust hart meedoen. Zonder tegenbericht zal er voorlopig elke woensdagmorgen een les zijn. Van harte welkom.

beweegles snis

Na het enthousiaste begin van de ‘beweegles’ op 22-4 jl. in het Dorpshart, scherpt Hulst voor Elkaar de regels aan. Sporten in groepen is nog niet toegestaan, daarom gaat Hulst voor Elkaar wat aanpassingen doorvoeren zodat er geen groepsvorming ontstaat. Ouderen die rondom het Dorpshart wonen worden gevraagd of ze voor hun huis mee willen bewegen. Op het plein zelf mogen maximaal 3 volwassenen samen sporten. Kinderen en jongeren mogen al wel samen sporten onder begeleiding, dus zij zijn van harte welkom op het plein. Hopelijk kunnen we op deze manier toch samen in beweging komen. Tot woensdag 29 april om 10:15 uur.

beweegles snis

Een tien-tal sportieve dorpsbewoners bewoog woensdagochtend vol overgave mee met de beweegcoaches van Hulst voor Elkaar. Eindelijk was er weer iets gezamenlijks op het dorp; het was leuk én inspirerend om ook thuis te doen. Nog even (op afstand) bijpraten hoorde er natuurlijk ook bij. Ook volgende week kan er weer gezamenlijk bewogen worden. Woensdag 29 april om 10:15 uur.

 

Morgen, woensdag 22 april komen sportmedewerkers van Hulst voor Elkaar een 'beweegles' geven in het Dorpshart.
De doelgroep was ouderen maar in ons kleine dorp mogen ook alle jongere dorpelingen komen mee bewegen. Een folder is al bij een aantal mensen in de brievenbus bezorgd.
Vanaf 10:15 uur starten we op het plein bij dorpshuis Hof ter Nesse.

Let wel, iedereen zorgt zelf voor de verplichte 1.5 meter afstand tot de andere deelnemers. Zo moet het mogelijk zijn om samen lekker te bewegen.
Veel plezier!

beweegles 22 4 2020