Aan alle wandelaars,

De lente is in aantocht en op onze wekelijkse wandeling met de Scheldestappers zien wij dat de natuur weer tot leven komt. Misschien is dit wel het moment voor jou om met ons mee te stappen. Dacht je er al langer over maar heb je net een extra duwtje nodig om aan te sluiten? Elke maandagavond vanaf 18.30 uur bij Hof ter Nesse halen we een frisse neus, tegelijk maken we onderweg een praatje met medewandelaars en voor je het weet heb je je rondje er opzitten. Met een consumptie in Hof ter Nesse (niet verplicht) keren we weer huiswaarts. Vier kilometer te ver? Geen probleem. Voor mensen die dit te ver vinden en/of het tempo te hoog is, is er een kortere afstand (bijvoorbeeld van Hof ter Nesse naar Zeedorp en terug). Tevens een mooie opstap naar meer in de toekomst.

Zo zijn we als wandelaars in de zomer van 2018 ook begonnen. Sommigen herinneren zich vast en zeker nog het programma “elke stap telt”. Onder professionele begeleiding van Hulst voor Elkaar bouwden we onze conditie op. Wat waren we na 10 weken trots op onze verdiende oorkonde!

Om even ons geheugen op te frissen vieren we dus dit jaar als Scheldestappers ons 1ste lustrum!

Wat zou het geweldig zijn om jou te verwelkomen om met ons mee te stappen ……..

Wil je meer weten, vraag gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

oorkonde elkestaptelt