banner lichtjestocht met datum 2023 small

DE LICHTJESTOCHT 2023 KOMT ER WEER AAN!
De werkgroep Groeiactiviteiten organiseert ook dit jaar weer deze gezellige tocht in de donkere dagen van het jaar.

Wat gaan we doen?
De WENSBOOM komt zoals voorgaande jaren weer te staan bij de ingang van Hof ter Nesse.
Hierin kan ieder een kerstbal, kaartje, of een eigengemaakte versiering hangen die vergezeld kan worden door een wens. Een wens voor jezelf of voor een ander. Wie wil jij graag bedanken of in het licht zetten? Dit is je kans. Gewoon een Kerstversiering is natuurlijk ook goed.

Op 29 december steken we om 18.30 uur de lichtjes in de wensboom aan, als startsein van de Lichtjestocht van Ossenisse naar Zeedorp.
Die tocht kan ieder op eigen gelegenheid en tempo lopen tussen 18.30 en 21.00 uur.

Route: vertrek van Hof ter Nesse richting Walenhoek, daar keren we om en wandelen door het hopelijk warm verlichte Ossenisse richting Zeedorp, waar we ons boven aan de dijk even letterlijk kunnen opwarmen. Terug richting Ossenisse lopen we via het dorpshart naar Hof ter Nesse.
Daar kunnen we ons opwarmen aan warme chocolademelk, een lekker glaasje Glühwein met een verse oliebol (op=op) en gezellig samen zijn! De muzikale bijdrage aan dit mooie kerstgebeuren komt deze avond van ons eigen koor de Hoge Noo(d)t.

Het zou geweldig zijn als zoveel mogelijk bewoners hun huis en/of tuin die avond extra verlichten tussen 18.30 - 21.00 uur.
Simpel met bijv. een aantal jampotjes met waxinelichtjes, of uitgebreider met een kerststal of andere sfeervolle bezienswaardigheden. Laten we er gezamenlijk een mooie verlichte avond van maken.
Vanzelfsprekend is het mogelijk om ook tijdens de wandeling lampions of andere kerstverlichting mee te dragen, dit is meteen veilig qua zichtbaarheid t.a.v. overige weggebruikers.