Gelukkig kan het weer, kerst vieren in Ossenisse rondom de prachtige oude kerststal. De beelden zijn geschonken aan dorpshuis Hof ter Nesse toen de parochie in Ossenisse overging naar Kloosterzande en de kerk alhier sloot. Elk jaar wordt deze kerststal met veel zorg en liefde opgebouwd en wordt de zaal van het dorpshuis gezellig gedecoreerd.

Dit jaar zal koor 'De Vrolijke Noot' optreden en ook het samenzingen van kerstliederen begeleiden. Zoals altijd kan men genieten van gedichten, een kerstverhaal en een korte overdenking verzorgt door pastoraal medewerker Ralf Grossert.

De innerlijke mens wordt verwend met een lekkere plak kerststol bij de koffie en thee. Deze middag is gratis toegankelijk.

Iedereen is van harte welkom om mee te genieten van Snisser kerstsferen op zondag 11 december om 14.00 uur.

Deze kerstmiddagen worden al georganiseerd door het kerstcommité sinds het jaar 1999. Sommige leden van het commité zouden graag het stokje overdragen aan mensen met frisse ideeën voor de toekomst. Dus, wil jij je inzetten om deze kerstmiddagen in stand te houden en nieuw leven in te blazen? Van harte welkom om contact op te nemen met Riet van Heese-Rottier.

 

Klik op de afbeelding om hem te vergroten.

kerstmiddag 11 12 2022