* 5-jarig jubileum *

* we gaan van donderdag naar vrijdag *

* verhuizing Dorpskeuken naar Hof ter Nesse *

Banner website okt18 PNG

In oktober 2023 start het zesde seizoen van De Dorpskeuken Ossenisse-Zeedorp.

De voorgaande vijf jaren vonden we een gastvrij onthaal in de keuken en eetzaal van ’t Schallemaaj. Omdat Lenno en See hebben aangegeven het rustiger aan te willen doen en hun keuken niet langer beschikbaar is voor De Dorpskeuken, verhuizen we met ons hele team naar dorpshuis Hof ter Nesse.

Daar zowel de keuken met inventaris als de zaal met bar nieuw voor ons allen is om in te werken, gaan we op 15 september as. een keertje proef koken voor een kleine groep mensen. De gasten daarvoor hebben hun uitnodiging reeds ontvangen.  

Het menu dat we die avond serveren is het zogenaamde lustrum menu, het menu van de allereerste Dorpskeuken in oktober 2018. Dit menu zal, bij positieve bevindingen, ook geserveerd worden aan onze dorpsgasten in oktober 2023. Het is nog even afwachten dus hoe onze testmaaltijd uit zal pakken.

Ina, Sven en Liesbeth gaan hun weg zoeken in de keuken, Anita gaat aan de slag met de vaatwasser, Martine en Jos zoeken hun weg achter de bar en gastvrouw Ellie dekt de tafels en verwelkomt de gasten.

Mooi dat op deze manier De Dorpskeuken in stand kan blijven. Het is immers voor vele dorpsgenoten een gezellig en plezierig maandelijks uitje.

Hopelijk verschijnt eind september de flyer om u uit te nodigen voor de eerste dorpsmaaltijd op onze nieuwe stek. Vanaf heden wordt er gekookt en gegeten op de 1e vrijdag van de maand in plaats van de 1e donderdag. Dit i.v.m. de bezetting van Hof ter Nesse.

Wilt u de komende maanden ook eens mét ons koken voor de dorpsbewoners Ossenisse-Zeedorp, laat het ons gerust weten.

Graag danken we See en Lenno voor hun gezellige ontvangst de afgelopen vijf jaren.

Groet van het gehele team Dorpskeuken Ossenisse-Zeedorp