Logo dorpskamer andalus

Vanaf 13 oktober gaat De Dorpskamer weer verder met de bijeenkomsten in Hof ter Nesse.

Elke 2e en 4e vrijdag van de maanden oktober tot en met april is er van 10 tot 12 uur de gelegenheid om elkaar te ontmoeten; koffie met iets lekkers (telkens door iemand anders gebakken), de krant, spelletjes, haken/breien, kletsen. Ook kunnen er seizoen gerelateerde activiteiten plaatsvinden, zoals bv een Kerst- of Paasstukje maken. Ook lezingen en info ochtenden zijn mogelijk. Zo is bijvoorbeeld wijkverpleegkundige en mede dorpsbewoner Nicol de Waal afgelopen seizoen komen vertellen over de mogelijkheden van zorg aan huis.

Het was erg fijn dat gedurende de zomermaanden De Dorpskamer voortgang kon vinden dankzij de maandelijkse inzet van Ellie Suijker en Anny Peters.  De ontelbare dekens die afgelopen winter zijn gehaakt door onze bezoekers, hebben zoals u vast wel ergens gezien hebt met dank ontvangen door o.a. bewoners van Antonius in Kloosterzande. 

Ook dank aan eenieder die materiaal geschonken heeft aan De Dorpskamer. We zijn daar erg blij mee.

Bent u op zoek naar informatie over een bepaald onderwerp, laat het ons weten zodat wij het wellicht bij De Dorpskamer in de vorm van een informatieochtend of workshop kunnen organiseren.

De data voor 2023 zijn:

13 oktober
27 oktober
10 november
24 november
8 december
22 december

Hopelijk zien we u de komende manden. De Dorpskamer is er voor ieder, jong en oud.

Hof ter Nesse
Kipstraat 12
4589 KR Ossenisse