snisser alleskunner logo smallDoe mee tijdens het Dorpsfeest Ossenisse-Zeedorp op zaterdag 23 juli.

Tijdens het Dorpsfeest 2022 is er op zaterdagmiddag een nieuwe, zowel ontspannende als (in)spannende activiteit gepland: ‘De Snisser Alleskunner’.

Ieder die zich heeft aangemeld en/of zich ter plekke opgeeft kan meedoen aan de voorronde. Dat kunnen 20-30-40-50 mensen zijn, maakt niet uit hoeveel. Leeftijd, conditie, man/vrouw: allemaal niet belangrijk, ieder kan meedoen. Alle deelnemers én het publiek verzamelen zich vóór half drie op het plein van Hof ter Nesse waar de deelnemers gekleurde kaarten krijgen uitgereikt, nodig voor de te geven antwoorden.

De voorronde bestaat uit een quiz met vragen over bv het dorp én over algemene onderwerpen. Heb je een antwoord fout dan val je meteen af tot er nog tien personen over zijn. Deze tien mensen gaan op het plein strijden om de titel ‘De Snisser Alleskunner 2022’.

Dat wordt een spannende strijd met zeer gevarieerde opdrachten, wederom, geschikt voor ieder. Uit deze ‘strijd’ blijft na de opdrachten de ‘Snisser Alleskunner 2022’ over en wint deze titel en de prijs.

Ina den Hamer en Marianne van de Brand hebben hun uiterste best gedaan dit alles te bedenken en te organiseren en het wordt een hartstikke leuk evenement. Leuk om aan mee te doen, leuk om naar te kijken. Ina en Marianne worden gelukkig ondersteund door een deskundige dorpsjury die ervoor zorgt dat alles goed zal verlopen.

De te winnen prijs is een bioscoopbon voor twee personen.

Doe mee of kom de deelnemers in ieder geval aanmoedigen. Hoe meer publiek, hoe meer sfeer er zal zijn.

Vooraf aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de leden van de werkgroep groeiactiviteiten. Wilt u als vrijwilliger meewerken aan dit evenement? We kunnen nog helpende handen gebruiken.