Het zal u niet ontgaan zijn, de frisse vrolijke banners aan het begin en eind van ons dorp waarop het jaarlijkse Dorpsfeest Ossenisse-Zeedorp wordt aangekondigd. Zondag 23 en 24 juli is het weer zover. Het is het begin van de schoolvakantie en dus een prima weekend voor ons Dorpsfeest.

De mensen van de werkgroep Groeiactiviteiten hebben de handen ineengeslagen en zijn gestart met de organisatie van deze twee dagen. Het wordt een leuk en actief programma met voor velen wat wils.

Programma

Zaterdag:

We lichten alvast wat tipjes van de sluier op. Op zaterdag gaan we kijken wie “De Alleskunner” van het dorp wordt. Na voorbereidende rondes waar ieder aan mee kan doen vallen er mensen af tot er een bepaald aantal overblijft. Zij gaan strijden voor de titel “De Alleskunner”. Er staan erg leuke opdrachten klaar, geschikt voor alle leeftijden. De te winnen prijs is een bioscoopbon voor twee personen.snisser alleskunner logo small

Natuurlijk gaan we daarna lekker barbecueën. Het plaatselijke bedrijf van Koen en Bernita, “De Bakker Bakt” zal garant staan voor een smakelijke maaltijd waarbij ook aan de vegetariërs en veganisten wordt gedacht. Bij de laatste editie aten er 98 dorpsbewoners mee!  

Vòòr en na het eten hopen we u livemuziek van eigen bodem te kunnen presenteren en na het eten kan de plaatselijke jeugd de ‘disco’ in.

See en Lenno haken aan met een nostalgische dansavond in ‘t Schallemaaj.

Krijgt u er al zin in? Fijn.

Zondag:

Dan wordt het zondagochtend. Dorpsbewoners organiseren sportieve activiteiten voor jong en oud buiten op het plein bij Hof ter Nesse met gebruik van de sporttoestellen. En het middagprogramma zal in het teken staan van een korenfestival en wellicht een taarten-bak-wedstrijd: “Heel de Snis bakt”.

Ook aan de inwendige mens wordt weer gedacht met verschillende eetkraampjes.

Ja. Het wordt de moeite.

Uw hulp en assistentie kunnen we goed gebruiken: bv als ‘aangever’ bij “De Alleskunner”, als jurylid voor de bakwedstrijd, assisteren bij het serveren van de drankjes in Hof ter Nesse enz. Er is een boel te doen. Meld je aan via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek de leden van de werkgroep aan.

De flyer met het definitieve programma vindt u begin juli in de brievenbus maar noteer alvast de datum.

Gewoon komen en meedoen, dan het wordt vanzelf één groot DORPS-feest.