St. Snisse Dorpsfeest

snisse dorpsfeest logoIn 2007 was er voor de eerste keer het Snisse dorpsfeest. Sindsdien is er ieder jaar een vervolg geweest. We hebben gekozen om dit feest tijdens de kermisdagen te laten plaats vinden. De activiteiten die al jaren met de kermisdagen plaats vonden werden aangevuld met allerlei andere activiteiten. Intussen staan barbecue, volleybaltoernooi vast op het programma. Ieder jaar omlijsten verschillende muziekkanten het programma. Ook voor de kinderen is er steeds een programma en ieder jaar een echte draaimolen en een springkussen.

 

Op dit moment is er alle ruimte voor nieuwe initiatieven voor het Snisse Dorpsfeest. Heb jij leuke ideeën om een mooi feest te organiseren met en voor het dorp? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Sinds 2018 is de stichting van het Snisse Dorpsfeest opgeheven. Jammer, maar dat biedt kansen voor andere ideeën, nieuwe samenwerkingen om een leuk feest te bouwen.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Stichting Snisse Dorpsfeest:

Voorzitter Bas Janssen (06-40759534)

Penningmeester Zara Janse

Secretaris Nena Janse

Mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook
www.facebook.com/st.Snissedorpsfeest

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Dorpsfeest 2007

Dit jaar (2007) was er voor de eerste keer het Snisse dorpsfeest. Gekozen was om dit feest tijdens de kermisdagen te laten plaats vinden. De activiteiten die al jaren met de kermisdagen plaats vonden werden nu aangevuld met allerlei andere activiteiten, zoals een bbq, meezingavond, volleybaltoernooi, darttoernooi.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s