Dorpsraad

Logo Dorpsraad Ossenisse ZeedorpFijn dat u ons deel van de site wilt bezoeken. Dorpsraad Ossenisse-Zeedorp behartigt de belangen van de inwoners van Ossenisse en Zeedorp.

Dorpsraad Ossenisse-Zeedorp wil als dorpsraad een zo optimaal mogelijke wisselwerking bewerkstelligen tussen bewoners, gemeente en de overige instanties om bij te dragen aan het in stand houden en onderhouden van de leefbaarheid en de DNA van ons dorp.

Taken van de dorpsraad zijn onder meer het adviseren van de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van Hulst over zaken als ruimtelijke ordening, huisvesting, milieu, sport, cultuur, verkeer, vervoer, onderwijs e.d. Daarnaast moedigt de Dorpsraad activiteiten aan om het dorp leefbaar, gezellig en mooi te houden.

Voor wie zijn wij er? Voor iedereen die in onze gemeente woont of recreëert en graag wil dat we bepaalde zaken aanpakken of verbeteren. De vergaderingen van de Dorpsraad zijn openbaar en wij nodigen u van harte uit mee te praten en te denken over ons dorp.

Hebt u nog tips of ideeën, laat het ons weten. Veel leesplezier, bij het bezoeken van onze site.

U kunt de dorpsraad bereiken via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sport CultuurDe gemeente Hulst wil graag een beeld krijgen wat de inwoners van Kloosterzande en omstreken belangrijk vinden bij de nieuwe plannen voor het Sport- en Cultuurhart Kloosterzande. Jullie mening is hierbij erg belangrijk. Er is een vragenlijst opgesteld die je kan invullen. Deze vragenlijst gaat over je beweeg- en cultuur gedrag, maar ook wat u graag nog meer zou willen zien in het Sportpark in Kloosterzande. 

Deel deze vragenlijst ook vooral in uw ledenbestand, vriendenkring en/of familiekring.  

De vragenlijst is in te vullen via de volgende link: https://volgjesportakkoord.nl/Hulst/vragenlijst/

Bij voorbaat dank voor het invullen!  

 

namens de Dorpsraad Ossenisse-Zeedorp

De Gemeente Hulst is op zoek naar mooie foto's van Ossenisse-Zeedorp met daar een paar regels tekst bij om ons dorp in de kijker te zetten op de sociale media. inulst
Wat is jouw favoriete plek en waarom? Neem er een foto of zoek er 1 uit van en schrijf er een korte uitleg bij en stuur deze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit kunnen foto's zijn in de omgeving van of juist in de kern van Ossenisse-Zeedorp. Ze mogen buiten of binnen genomen zijn. Het mogen ook foto's zijn van evenementen die hier regelmatig plaatsvinden. Wat maakt ons dorp bijzonder?
Onder alle inzendingen verloot de Dorpsraad een boekenbon van 25 euro.
Alle inzendingen worden aan Hulst doorgegeven. Wie weet komt jouw foto voorbij op facebook, website of andere platforms.
foto insturen

De dorpsraad Ossenisse/Zeedorp is weer compleet!
We zijn blij te melden dat Annemiek Hamelink en Marina Stoop zich beschikbaar gesteld hebben voor het dorpsraadbestuur.
Wij stellen ze graag aan u voor:

annemiek hamelink 2023  marina stoop 2023

Annemiek Hamelink                  Marina Stoop

We zullen ons als team sterk maken om de belangen van het dorpsleven te behartigen.
U kunt met vragen, opmerkingen of suggesties altijd terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de drukbezochte jaarvergadering van 16 april hebben veel bewoners en belanghebbende hun inbreng kunnen geven bij de diverse gesprekstafels. Deze inbreng is inzichtelijk gemaakt op onderstaande afbeeldingen. Hiermee kunnen werkgroepen en de Dorpsraad aan de slag. Fijn om te melden is dat de werkgroep Lageweg reeds van start is gegaan. Ook is een bezoek van de wijkagent aan ons dorp vastgelegd, vrijwel niemand kent deze agent. Aspecten uit het thema veiligheid zullen worden meegenomen in de werkgroep Versterk de Scheldekust. Deze samenvatting is stof genoeg om als werkdocument te dienen gedurende het jaar. Als u vragen of opmerkingen heeft mag u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

samenvatting veiligheid 2023  samenvatting lageweg 2023  samenvatting hofternesse 2023