Nieuwsbrief

 

Regelmatig brengt de Dorpsraad een nieuwsbrief uit om de bewoners en omwonenden te informeren over allerlei zaken.

 

 

 

 

Augustus 2018

Ossenisse, Kern met Pit

Dat blijkt weer! Dit voorjaar was er een pizzaparty in Hof ter Nesse. Na afloop dachten zo’n 45 dorps-genoten mee over het vervolg van Kern met Pit. U kon dit lezen in De Snisser Courant en de nieuwsbrief. Ideeënbriefjes met antwoord op de vragen ‘Wat willen we graag in ons dorp met pit? Wat hebben we nodig? Wat kunnen we samen?’ werden ingeleverd. Zeven dames gingen aan de slag en zagen een duidelijke lijn:

  • Sport/beweging;
  • Clubs/cultuur;
  • Cursussen;

Ze maakten overzicht, namen ook bestaande verenigingen en clubs daarin mee. Verjonging van deze clubs is natuurlijk mogelijk.

De vier onderwerpen resulteerden in actie. Het wandelproject ‘Elke stap telt’ startte; zo’n 30 dorps- genoten wandelen wekelijks samen. Een heuse Volkskeuken wordt opgericht, een zangkoor start en kunst- en creatieve cursussen worden georganiseerd. Er volgt informatie over cursussen zoals yoga, start-to-run, AED-reanimatie en bewegen voor jeugd.

We hebben een bloeiend dorp en er is veel talent aanwezig. Samen realiseren we veel. Misschien denkt en/of doet u graag mee?

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s