Zwerfvuil

De werkgroep zwerfvuil organiseert jaarlijks een actie-dag vlak na de carnaval.

Aanspreekpunten is: Robert Doedee. Een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. brengt u in contact met de juiste persoon.

Zaterdag 7 maart werd voor het 2e jaar het zwerfafval aan de Zeedijk opgeruimd. Deze keer van de Knuitershoek tot aan de Noordnol. De opruimactie vond plaats onder de vlag van “Schoon Zeeland”: op 13 verschillende locaties waren vrijwilligers actief.

In Ossenisse startten 10 deelnemers. Zij vertrokken, gehuld in groen werkvest van Schoon Zeeland, handschoenen en vuilgrijpers onder goede weersomstandigheden; de zon liet zich zien en de wind was matig bij een temperatuur van naar schatting 12 graden.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Zaterdag 15 maart 2014 trotseerden 9 volwassenen en 5 kinderen de westenwind aan de dijk van de Westerschelde om het zwerfvuil langs de dijk op te ruimen. Gewapend met trekkar en camper als rijdende voorziening, trokken ze vanaf 10.00u langs de dijk voor de grote schoonmaakactie. Deze keer vergezeld door Cathy Maas, gids van Natuur&Zo, om de actie ook een speelse educatieve lading mee te geven.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s